Wie we zijn
De Stadstuin is een thuishaven voor creatievelingen, workaholics, trainers en levensgenieters. Met alle ruimte en faciliteiten om zakelijk te groeien. Je hebt de vrijheid om alles naar je eigen unieke manier  in te richten zodat je de volle 100% van je creativiteit en productiviteit kan verzilveren. Door zowel kantoren,  projectruimtes, horeca en evenementen worden de locaties door iedereen gebruikt en geleefd.

Hoe we doen
Wij zijn vooruitstrevende aanjagers van vernieuwing. Gedreven rebellen die in vastgoed het vermogen zien en deze omzetten naar een toffe nieuw locatie. Ons team bestaat uit een bende excentrieke, energieke uitslovers die altijd weer op zoek zijn naar het volgende pand om recreëren of ambitieuze mensen om te rekruteren.

Waarom?
Wij geloven dat er op vette plekken, vette dingen gebeuren en dat elke ondernemer een eigen unieke werkplek zou moeten hebben.

Daarom is het onze missie om zoveel mogelijk locaties te ontgrendelen, activeren en faciliteren. Kansarm of kansrijk. Van shit naar vet. Rock & roll!

Tijdelijke verhuur werkruimtes Wolvenplein
Tot 2014 was Wolvenplein in gebruik als gevangenis. Nu zijn de cellen los te huur voor creatieve ondernemers.

Luchten wordt lunchen op de zonovergoten binnenplaats en rellen in de cellen gebeurt hier alleen nog maar tijdens de borrel.

www.destadstuin.nl