Star Lodge Hotels & City Center Lodge Utrecht hebben als doel om u een ontspannen ervaring in een zeer aangename omgeving mee te geven.

De natuurlijke omgeving waarin Star Lodge Hotels hotel gelegen is, komt ook terug in het interieur en het groene karakter van het hotel. Al vanaf de bouw van het 3* hotel met 90 kamers vinden wij duurzaamheid en CO2-reductie erg belangrijk. Wij maken uiteraard gebruik van vele energiebesparende maatregelen, denk aan schakelaars, waterbesparende douchekoppen. Wij passen uitgebreid waste management toe en op het dak liggen meer dan 400 zonnepanelen die voor een heel groot gedeelte in onze energiebehoefte voorzien.  Uiteraard beschikt Star Lodge over een gouden Green Key certificaat!  De bedden slapen natuurlijk voortreffelijk en de parkeerplaats en bushalte voor de deur zorgen voor perfecte bereikbaarheid. Plof je neer op de bank bij de open haard? Wij serveren daar smaakvolle ‘oesterzwammen ballen’, bitterballen gemaakt van oesterzwammen die groeien op het koffiedik dat tijdens het gratis ontbijt ontstaat. Hoe tof is dat?

City Center Lodge is een 4* boetiek hotel gelegen aan de rand van het centrum, aan de Wittevrouwensingel, met een sfeervolle inrichting. Echt een plek waar je je even kan terugtrekken na een dag vol indrukken van de diverse musea en winkels in het mooie Utrecht. Rust uit in van de 20 kamers met airco, ruime bedden en geniet van een kop koffie of thee terwijl je naar een film kijkt. Het uitzicht op de Domtoren tijdens het ontbijt maakt het geheel compleet. Misschien neem je wel een huurfiets mee om door de bossen te fietsen, of wil je liever Kasteel de Haar bezoeken? Wij kijken er in ieder geval naar uit jou als gast te mogen begroeten, tot snel!

www.starlodgehotelsutrecht.nl / www.citycenterlodgeutrecht.nl